Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Οι Οχτροί......

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί/
φωτιές ανάψαν οι οχτροί....
 
       Τόσο επίκαιρο, τόσο ζωντανό,όσο ποτέ άλλοτε, το τραγούδι που με τη φωνή του αξέχαστου ΝΙΚΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ δονούσε το "είναι"μας σε άλλες εποχές. Τότε που η αντρειοσύνη δε μετριόταν με....πυρκαγιές, λεηλασίες και τυφλή βία. Αντίθετα στέκονταν απέναντι στη βία. Χωρίς κουκούλες, χωρίς βανδαλισμούς, και αλητείες κάθε μορφής.

       ΟΜΩΣ ...........................

       ΟΤΑΝ  "βουλευτής" του Ελληνικού κοινοβουλίου εκσφενδονίζει προς τα υπουργικά έδρανα τον τόμο του μνημονίου, αυτό είχε στα χέρια του ευτυχώς, τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα "ανεξέλεγκτο" πλήθος που....... διαδηλώνει;;;;;.

       ΟΤΑΝ κάποιοι παλαιοί αγωνιστές σπεύδουν να Νομιμοποιήσουν το ΜΠΑΧΑΛΟ και να συμπορευθούν με τους Μπαχαλάκηδες, σε κάθε ευκαιρία, τι να περιμένει κανείς; Μια "ΣΠΙΘΑ" ήταν αρκετή για να παραδοθεί η πολύπαθη ΑΘΗΝΑ στις φλόγες και στις ορέξεις κάθε κακοποιού, κάθε πλιατσικολόγου.


       ΟΤΑΝ κάποιοι πολιτικοί φορείς, μονίμως παρέχουν κάλυψη σε κουκουλοφόρους, ταραχοποιούς,  και εμπρηστές, ώστε ανεμπόδιστοι να επιδίδονται στο "θεάρεστο" έργο της καταστροφής, και παράλληλα  απαιτούν την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων τι να περιμένει κανείς; Το ζήσαμε χθες. Την ώρα που η Αθήνα παραδίδονταν στις φλόγες κάποιος πολιτικός αρχηγός ζητούσε, μέσα στο κοινοβούλιο, την άμεση απομάκρυνση των ΜΑΤ.
Τα μεσάνυχτα, ως συνήθως, βάφτισε την καταστροφή "ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ", και ...κοιμήθηκε ήσυχος.
 
       Η Αθήνα βαριά λαβωμένη και λεηλατημένη τον περιμένει να "ξυπνήσει"!!!.Τους περιμένει όλους .Όλους αυτούς που ξέρουν το συμφέρον όλων μας, ενώ εμείς...ΟΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου