Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κακόγουστο Θέατρο από Τσίπρα - Καμμένο!!!..

Ο κ. Καμμένος πραγματοποίησε σήμερα την αναμενόμενη  "ηρωϊκή" έξοδό του από την Κυβέρνηση, εξασφαλίζοντας την κομματική του επιβίωση με τρεις συμφωνημένες κινήσεις.
  1. Δανίζει δύο βουλευτές του στον ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους δεν προτίθεται να διαγράψει αφού και ψήφο εμπιστοσύνης θα δώσουν στην Κυβέρνηση και τη Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφίσουν. Πρόκειται για τους κ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ και ΖΟΥΡΑΡΗ. Απεναντίας θα διαγράψει τους Κόκκαλη και Κουντουρά οι οποίοι θα τηρήσουν την ίδια στάση με τους δύο πρώτους. Φαίνεται πως αυτοί έχουν χαράξει και άλλη πολιτική πορεία.
  2. Έχει εξασφαλίσει την προσχώρηση δύο, όπως λέει,ανεξάρτητων βουλευτών στο κόμμα του για να διευρύνει την Κοινοβουλευτική του ομάδα.Τα ανταλλάγματα δεν μας τα είπε!!..
  3. Θα ψηφίζει,υποσχέθηκε, τα Νομοσχέδια που θα φέρνει στη Βουλή η Κυβέρνηση, για να παρατείνει όσο είναι δυνατόν το βίο της, πράγμα που τον συμφέρει, για να προλάβει να ανασυνταχθεί.

  Όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι "κόκκινες γραμμές" δεν είναι σταθερές αλλά μετακινούμενες κατά πως βολεύει κάθε φορά τους δύο εταίρους!!!!..

  Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Εμείς?????.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου