Κυριακή 20 Μαΐου 2012

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ".

"Τα παιδιά με τα κρυμμένα πρόσωπα που τα φώναζαν... αλήτες".

  Δεν τα βλέπω και ανησυχώ. Ανησυχώ για την υγεία τους. Τι νάγιναν άραγε, όλα εκείνα τα "καλόπαιδα" που με κάθε ευκαιρία, φόραγαν τις κουκούλες, τις αντιασφυξιογόνες μάσκες,  τα σακίδια με τις μολότοφ, και... με ρόπαλα και πέτρες στα χέρια, ξεχύνονταν στους δρόμους της Αθήνας, καταστρέφοντας,  λεηλατώντας ,καίγοντας και ρημάζοντας, ότι έβρισκαν μπροστά τους;

   Κάποιοι τους φώναζαν... αλήτες, μπαχαλάκηδες, αναρχικούς,Τσιριζαίους, πλιατσικολόγους, ακροαριστερούς  κλπ, επειδή συνήθως, βρίσκονταν στις παρυφές των συγκεντρώσεων κάποιου συγκεκριμένου, αριστερού κόμματος, με την κάλυψη του οποίου, επιδίδονταν στο καταστροφικό τους έργο.

     Άλλοι πάλι τους λέγαν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ που τους καθοδηγούσε το σύστημα εξουσίας, για να συκοφαντηθεί , μέσα από τη δράση τους, το αριστερό κίνημα.
 
      Όπως και νάχει, ανησυχώ!!!!. Ανησυχώ για τα παιδιά.  Για την υγεία τους. Έχω να τα δω πάνω από τρεις μήνες. Ανησυχώ. Μη και μου πάθαν τίποτα κακό; Και τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους;

      Επειδή, ως καλοπροαίρετος άνθρωπος, δέχομαι την άποψη ότι ήταν ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, μια απορία την έχω όσο να πεις.  Το σύστημα εξουσίας, γιατί δεν τους "χρησιμοποιεί " πια;;;;; . Ποιος τάχα ωφελείται από την απουσία τους;;  Μήπως τελικά έχει αλλάξει το σύστημα  και δεν το πήραμε χαμπάρι;;;;;;.

      Ξέρετε κάτι, που δεν.... ξέρω;;;;;;;;.-
      

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου